Profil

Skønhed er et spørgsmål om opfattelse, jeg dyrker, udvider og hjælper med at fremvise skønheden der findes i naturlige materialer.
Kontinuerlige sæsonbestemte skabelsesprocesser af naturens mesterværker, kan udvikle sig til at vise hvorledes vi intuitivt forstår og kan opleve det harmoniske i naturen.

Blomsterdekoratør
Hanne Utoft

Den største gave du kan give et menneske,

er kvaliteten af din opmærksomhed

' citat; Dan Turéll '

Hanne Utoft

Min passion og de grundlæggende teknikker til det kreative arbejde med blomster , startede i 1990, med en læreplads som blomsterdekoratør hos Sct. Clemens Idé Butik, Århus fineste blomsterforretning.

I sommeren 2007, startede jeg egen virksomhed og er i dag kendt for mit grundige håndværk som blomsterdekoratør, som underviser, fra foredrag og blomstershow, fra TV og livestream på sociale medier.

Siden 2004 har jeg arbejdet for blomsterkunstneren Tage Andersen i København og Sverige.
Dette har været opgaver af de mest storslåede og eventyrlige.
Et samarbejde og venskab som har været og er til stadig stor inspiration i min tilgang til små og store projekter.

En stor tak til den dygtige og skønne havemand Claus Dalby, som er min  ven og  samarbejds- og sparringspartner.

Binderidemonstrationer,  blomstershow, foredrag og udstillinger i ind og udland er en stor del af min levevej og passion i dag.

Billeder deles løbende på Instagram hvor jeg har godt 20.000 følgere og teksten er her på Engelsk. På Facebook er teksten dansk og er med godt 5000 følgere.
Min YouTube kanal er under sin start og her vil der over tid blive lagt videoer ind med visning og instruktion i forskellige blomster kreationer.

Kærligst,

Hanne Utoft
Blomsterdekoratør