Profil

Min passion og de grundlæggende teknikker til det kreative arbejde med blomster , startede i 1990, med en læreplads som blomsterdekoratør hos Sct. Clemens Idé Butik.

I sommeren 2007, startede jeg egen virksomhed og ud over at undervise i blomsterbinding, leverer jeg alt i blomster inden for små/ store fester, bryllup, konfirmationer og begravelse.

Hanne Utoft
Blomsterdekoratør

Hanne Utoft

Siden 2004 har jeg arbejdet for blomsterkunstneren Tage Andersen i København og Sverige.
Det samarbejde og venskab har været og er til stadig stor inspiration i min tilgang til små og store projekter.

En stor tak til den dygtige og skønne havemand Claus Dalby, som også er min ven og sparringspartner. Paradokset i promovering med kunder til følge og min modstand på reklame og dennes forførelse, har været bund for mange af vores samtaler.

Siden 2016 har jeg været en del af teamet på Odense blomsterfestival og var i mange år, ansvarlig for blomsterdekorering til et stort årligt rosenevent hos Rosenposten.dk
Events som gav og giver indblik i hvad vi kan udrette sammen.

Binderidemonstrationer og blomstershow i ind og udland, har i mange år været en del af min levevej.

Naturens ro, balance og sameksistens, er mit udgangspunktet i meget af mit binderi i dag.

Når kreativitet, natur og sjove oplevelser kombineres med undervisning kan der blive mulighed for en god kilde til glæde og afstressning.

Disse koblinger af fysiske og mentale processer, har i mange år motiveret mig til et anderledes koncept og er meningsfyldt for mig.

Efter undervisning med natur og kreativitet, på et bosted for unge med psykiske udfordringer, er det endnu tydeligere i hvilken retning jeg bevæger mig og har min interesse.

Som udgangspunkt så jeg gerne at blomster blev på sit naturlige voksested og med dette samt tanker på bæredygtighed, er der fokus på løsning og balance mellem intentionen og brugen af materialer i de opgaver hvor dette er muligt.