Profil

Min passion og de grundlæggende tanker og forståelse for binderiets mægtige univers, startede i 1990, med en læreplads som blomsterdekoratør hos Sct. Clemens Idé Butik.

Jeg lærte respekt og kommunikation for og med blomsterne.

I sommeren 2007, startede jeg egen virksomhed og ud over at undervise i blomsterbinding, leverer jeg alt i blomster inden for små/ store fester, bryllup, konfirmationer og begravelse.

Hanne Utoft
Blomsterdekoratør

Hanne Utoft

Siden 2004 har jeg arbejdet for blomsterkunstneren Tage Andersen i København og Sverige.
Det samarbejde og venskab ligger dybt i mit hjerte og er til stadig stor inspiration i min tilgang til små og store projekter.

En stor tak til den dygtige og skønne havemand Claus Dalby, som også er min ven og sparringspartner.

Siden 2016 har jeg været en del af teamet på Odense blomsterfestival og var i mange år, ansvarlig for blomsterdekorering til et stort årligt rosenevent hos Rosenposten.dk

Binderidemonstrationer og blomstershow i ind og udland, har i mange år været en del af min levevej.

Naturens ro, balance og sameksistens, er mit udgangspunktet i meget af mit binderi i dag.

Det er motion for/ imellem venstre og højre hjernehalvdel, når kreativitet, natur og sjove oplevelser kombineres med undervisning og der ud over, en god kilde til glæde og afstressning.

Disse koblinger af fysiske og mentale processer, har i mange år motiveret mig til et anderledes koncept og er meningsfyldt for mig.

Undevisning med et koncept af natur og kreativitet, på et bosted for unge med psykiske udfordringer, er et af mine nye tiltag.